Opleidingen

Auto


Wil je autorijlessen volgen in Rijswijk, Voorburg en verre omgeving?

Wilt u autorijlessen volgen in Rijswijk, Voorburg en verre omgeving?
Falke, een begrip sinds 1976 met een hoog slagingspercentage, biedt u diverse mogelijkheden voor uw opleiding. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, kwaliteit, goed uitziende voertuigen en ervaren instructeurs, die up-to-date blijven door de regelmatig verplichte bijscholingen.

Tegenwoordig willen jongeren graag in de vorm van een pakket aan hun rijopleiding beginnen, zodat ze weten wat het totale kostenplaatje is om een rijbewijs te behalen.
Daarom bieden wij diverse pakketten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Uiteraard blijven losse lessen ook tot de mogelijkheden behoren.

Uit onderzoek binnen onze rijschool is gebleken dat een gemiddelde leerling ongeveer 35 tot 40 uur rijles nodig heeft om met goed gevolg het praktijkexamen af te leggen. Uiteraard kan het voorkomen dat u met minder lessen door het traject heen gaat en een ander misschien iets meer lessen nodig heeft om tot hetzelfde doel te komen.

Bij Rijschool Falke zullen wij er in ieder geval alles aan doen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het rijexamen en dit zo mogelijk in een keer te halen!

Nieuw: Nu ook lessen met automaat!